divendres, 5 d’octubre del 2012

INSTRUMENTS MUSICALS

Fem instruments musicals amb material reciclat.

PAL DE PLUJA:
Es necessita un tub de cartró llarg (o enganxem 2 tubs de paper de cuina). Es fan uns foradets amb un clau tot al llarg del tub, fent una espiral. Es posen escuradents als foradets i es talla el sobrant. Perquè no es moguin, folrem tot el tub amb cinta adhesiva. Després decorem el tub: folrat amb paper i gomets, pintat,...
Tapem un dels extrems amb una rodona de cartolina (o amb un tap d'ampolla o garrafa, segons la mida del tub) i per l'altre extrem hi posem arròs o llenties (més o menys mig got). Tapem l'altre extrem i ja està!




MARAQUES:
Per fer aquestes, s'agafa un rectangle de paper o cartolina que els nens pinten com més els agradi. Necessitem 2 taps de plàstic iguals. Enrotllem el paper formant un cilindre i el posem dins un dels taps, posant-hi una mica de cola perquè no surti. Omplim d'arròs o llenties i posem l'altre tap. 




Aquestes són 2 gots de plàstics amb arròs o llenties a dins i enganxants amb cinta un sobre l'altre.



I aquestes amb ampolles de plàstic decorades amb gomets:




PANDERETA
Tallem un cercle de cartró i el decorem. Fem uns forats al voltant (deixant una part sense per agafar-ho amb la mà). Foradem unes xapes i les enfilem de 2 en 2. Les lliguem als forats.



FLAUTA DE PA
Amb canyetes de plàstic.


GUITARRA
Una capsa de cereals i gomes elàstiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada